Lördag

Idag fyller min mormor 79 år. Hon har lovat att hon ska bli hundra år. Minst. Jag hoppas att hon blir äldst i världen. Det vore lite coolt.
Grattis till min mormor i alla fall!
Förresten hörde jag att forskare håller på att lösa "gåtan" varför man åldras. Det är lite ballt. Då kanske man kan bli sådär 200 år. Vore inte det coolt? Jag menar 135 års pension när man kan göra vad man vill. 135 år. Fast i och för sig kanske man inte får pensionera sig förrän man är runt 165 eller nåt i sånna fall. Det vore ju inte så himla kul. Vara tvungen att jobba i 165 år, vem vill det liksom?

Jag vill köpa Guitar hero. Det är så himla kul, haha. Fast då måste man köpa typ Playstation eller Nintendo Wii till så att man kan spela det. Det hade inte jag räknat med. (A) Kajsa berättade det för mig. Hon är lite av en spelnörd faktiskt, haha. I alla fall så får jag ge upp det där med Guitar Hero´t. För det verkar som att den där saken man skulle spela det i (höhö) var jättedyr. Typ 3500. För att spela ett spel. Blööööööööörp. Jag får åka hem till Kajsa jätteofta, helt enkelt. (A)
Nu ska jag lyssna på Håkan och dricka te. Ciao allesammans. (och så en till bild på ett ljus, höhö)

image253
Foto: Jag

Uppdatering

Lite uppdatering. I torsdags sov jag och Elin hemma hos Lisa. Vi badade i deras utomhusbubbelpool, spelade guitar hero och kollade på film. Sen på fredagen hann jag vara hemma i typ en timme innan jag och Emulen skulle till stan. Det var mysigt. Vi fikade på Waynes och hälsade på hos min storebror och hans tjej. Jag köpte inget. Det enda jag ville ha var The Kooks-skivan och det fanns bara en kvar och den norpade Emulen. Men jag ska få låna den av henne så det gör inget. Sen åkte vi hem och jag var hemma i ungefär en timme och sen åkte jag iväg till Luven. Där åt och sov vi och så gjorde vi lite annat också. Och nu kom jag hem. Jag ska lägga upp lite bilder sen om jag orkar, fast jag antar att jag är tvungen för annars blir väl Luven sur, hehe. ;)
Pusshej

image252
Foto: Jag (Lenalus sitter modell ^^)

Idag är jag världens lyckligaste

Vår brevlåda är brun. Den är ganska ful och har ett guldigt nummer 14. Idag gjorde brevlådan mig till världens lyckligaste. Jag var på väg ner till stationen för att hämta upp Helena som kom med tåget och jag fick för mig att kika efter i brevlådan. Där på botten låg det ett brunt litet paket från Bengans skivaffär i Göteborg. Snacka om att jag blev glad! Jag var tvungen att ringa till Kajsa och skrika lite. Jag tror inte Kajsa blev lika glad som jag, haha. Speciellt inte när jag skrek. I alla fall så är skivan bäst bäst bäst! Den är så otroligt bra att man får ont i magen. Bäst är Kär i en ängel. Håkan sjunger den till sin flickvän och den är så himla söt. Jag måste bara skriva av en bit av texten för att den är så söt att man kan dö.

Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
Och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Natalie går

Så gulligt att jag var tvungen att ringa till Kajsa och läsa upp det, haha.
Håkan Hellström är bäst. Jag älskar Håkan Hellström. Jag älskar dagen idag.
Och inte nog med det - världens bästa Helena har varit här idag och om två timmar börjar Lost. Jag är så glad att jag får ont i magen. Tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


image251
Den här fina bilden tog Helena
på en blomma i mitt rum när vi satt
och lekte med min kamera. Pusshej

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från Emulens land. Det har varit jättemysigt. Vi har mest druckit te och svullat i oss bullar och glass och choklad så jag är helt uppsvälld just nu... Hehe. Och så har vi grillat korv i den öppna spisen och varit ute i snön. Det var massor av snö där uppe. Nu vet jag också vad det heter. Eller rättare sagt, jag tror att jag vet vad det heter. Östhammar var det nog. Vilket minne jag har, haha.
På vägen hem spelades det en ny Håkan Hellström-låt på radion. Jag blev jätteglad och var tvungen att skicka ett sms till Kajsa och tala om det. Det var den här nya Varför ska vi döda varandra-låten. För en lång lång tid.
Om tre dagar har jag För sent för edelweiss i min bokhylla. Jäss! Jäss! Jäss!

image250
Emulens hund är en söt en. Han är inte så läskig som han ser ut.  Och så kan jag tala om för er att  Emulen är världens bästa. <3

Puss och hej

Påååskloov! :D

Jajamänsan. Påsklov är grejen! Gud vad det är skönt att få sova hur länge man vill på mornarna (även fast det inte blev så länge idag med tanke på att jag kom hem halv tre igår natt). På lovet ska jag först åka med Emulen och CO till hennes land. Det är meningen att vi ska åka imorn så idag ska vi träffas och köpa godis och jag har för mig att vi skulle baka en kladdkaka också. Fast jag vet inte. Jag och modern ska kika in Stinsen idag (waynes coffeeee!) och så ska jag köpa några tidningar som jag och Emulen kan ha som tidsfördriv när det är alldeles kallt och snöigt där borta (vart det nu är, haha). Sen när jag kommer hem har jag inget speciellt inplanerat, förutom att jag och Linda ska till stan, jag och Elin ska gå och se Sweeney Todd, åka med Luven till Stinsen, jag och Kaj skulle också till stan någon dag har jag för mig och så kanske jag skulle träffa Andrea någon dag också. Får se får se. Det blir mysigt i vilket fall som helst. Och jusste, så ska jag vara barnvakt några dagar också. Och på måndag ska jag och Linda åka en sväng till väsby och se om den där Tompa kan vara där någon gång. Fast är det inte röd dag på måndag? Jag har för mig det. Och då är väl allt stängt? Eller ingen jobbar ju i alla fall... (A) Den där Subway-tjejen sa att vi skulle komma då i alla fall men vi börjar tro att dom driver med oss. Jag menar, dom sa ju att vi skulle kommit i igår och så var han inte där för att han var, som hon sa,... lite trött? Jajajajaja.

Förresten kan jag berätta om min helsjuka dröm från inatt, eller imorse, eller nåt. I alla fall var det såhär:

Jag var Måns Zelmerlöv (hur det nu stavas). Eller rättare sagt jag var mig själv men alla trodde att jag var honom. Jag såg ut som mig själv och allt men alla kallade mig Måns och plötsligt fick jag veta att jag skulle vara med i Melodifestivalen samma kväll. Jag kunde inte låten eller något men det brydde inte jag mig om (hur sjukt är inte det liksom? Tre miljoner tittare och man bryr sig inte om att man inte kan låten?). Sen fick jag i uppdrag att hålla ordning på en Teletubbie som inte fick bli blöt i öronen. Den var blå och jag bar runt på den och blåste den i öronen i flera timmar. Hur som helst så var det besämt att alla deltagarna skulle vara hemma hos min pappa (alltså hos min pappa, inte hos Måns pappa). Och när det bara var en halvtimme kvar tänkte jag precis gå in och duscha och tvätta håret men då fick Teletubbien vatten i öronen så jag var tvungen att gå dit och torka dom och då smet en annan deltagare in på toaletten. Jag var helt knäckt och tänkte att jag inte skulle hinna tvätta håret innan melodifestivalen. Men sen kom hon ut och jag hann hur som helst och sen så stod jag där på scenen och gjorde kullebyttor i massor av röda och blåa och gula och gröna och rosa strålkastare. Det gick bra och efteråt kom dom fram och sa "Nämen Måns vilket bra framträdande! Sådär bra har vi aldrig sett dig förut." Jag vart jätteglad och gick in i Greenroom (hahahaha) och sen blev det omröstning. Det slutade med att jag kom tvåa och den blåa teletubbiesen kom etta. Snacka om att jag blev sur, haha.
Det var en lite udda dröm.

  

image249
Är vi inte lika? x)

Skärtorsdag

Hej. Idag slutade vi efter lunch eftersom vi var klara med våra elmotorer (min funkade faktikst!). Jag och Linda åkte iväg till Väsby centrum  för Subway-mannen hade sagt att vi skulle komma då. Men han var inte där. Då vart jag och Linda sura. Sen gick vi runt där och provade kläder och letade praoplats till Linda. Sen drack jag en Chai-latte på Waynes coffee (som förresten har öppnat i Stinsen också fick jag precis höra av Kaj). Det var gott. Sen åkte jag och Lindan hem. Vi hade väldigt roligt åt ingenting. ;)
Nu är det snart träning men jag orkar inte gå. Jag sitter och hoppas att den ska vara inställd pga dålig plan eller något. Gud vad jag är dålig på att träna. Efter det (om jag nu orkar pallra mig iväg dit) ska jag vara barnvakt. 19.00-02.00. Känns ju sådär lagom kul. Men jag överlever kanske. I sånna fall ska jag titta på ett program där Håkan Hellström ska vara med på ikväll! :D Det ska bli kul. Puss och hej.
image248
Såhär snygg är jag förresten när jag dansar, haha! Den här tog jag ur Luvens bilddagbok. :) <3

En tripp till tandläkarn

Tralalalalalalalaaaaaaa. Nada hålos, y nada tandställningo! Estoy muy glado! Och för Kajsa (som inte är så bra på spanska eftersom hon valt franska och eftersom hon ibland brukar läsa min blogg tror jag bestämt) kan jag tala om att det betyder inga hål och ingen tandställning. Jag är mycket glad. Eller det skulle i alla fall betyda det. Och inte nog med det; tandläkaren tyckte att jag hade ett charmigt leende. Hahahahahahahahahahahahaha! Creo que el esta muy divertido (no estoy tanto bueno en Español pero no me importa lo que mi dentista cree que yo tengo una sonrisa muy encantador! Hahahahahahahahahahaha! Gud vad det är roligt att gå till tandläkarn! Hahahaha.

En tripp till tandläkarn

Tralalalalalalalaaaaaaa. Nada hålos, y nada tandställningo! Estoy muy glado! Och för Kajsa (som inte är så bra på spanska eftersom hon valt franska och eftersom hon ibland brukar läsa min blogg tror jag bestämt) kan jag tala om att det betyder inga hål och ingen tandställning. Jag är mycket glad. Eller det skulle i alla fall betyda det. Och inte nog med det; tandläkaren tyckte att jag hade ett charmigt leende. Hahahahahahahahahahahahaha! Creo que el esta muy divertido (no estoy tanto bueno en Español pero no me importa lo que mi dentista cree que yo tengo una sonrisa muy encantador! Hahahahahahahahahahaha! Gud vad det är roligt att gå till tandläkarn! Hahahaha.

En tripp till tandläkarn

Tralalalalalalalaaaaaaa. Nada hålos, y nada tandställningo! Estoy muy glado! Och för Kajsa (som inte är så bra på spanska eftersom hon valt franska och eftersom hon ibland brukar läsa min blogg tror jag bestämt) kan jag tala om att det betyder inga hål och ingen tandställning. Jag är mycket glad. Eller det skulle i alla fall betyda det. Och inte nog med det; tandläkaren tyckte att jag hade ett charmigt leende. Hahahahahahahahahahahahaha! Creo que el esta muy divertido (no estoy tanto bueno en Español pero no me importa lo que mi dentista cree que yo tengo una sonrisa muy encantador! Hahahahahahahahahahaha! Gud vad det är roligt att gå till tandläkarn! Hahahaha.

Idag är det LOST på tv

I söndags var jag och Elin ute och hade picknick bland blommor. Idag är det liksom snö.  Det här vädret är rätt ballt tycker jag. ;)

image247
I Söndags ^^

image246

Och idag. ^^

Nu ska jag till tandläkaren och se om jag ska få tandställning. Jag hoppas verkligen att dom säger att jag inte behöver det. Puss och hej.

Det där vita

Fan. Det har SNÖAT. Och jag som hade tänkt ha klänning och tygskor idag. Fanken ocksårå. Fankenfankenfanken. Fast det är rätt mysigt ändå (om man bortser från att jag trodde det blivit vår så jag har bara tagit med mig tygskor hit till pappa, haha). Nu ska jag gå ut och göra en snöängel i min morgonrock.

Puss och hej


Sånna här dagar tycker jag om

Jag är klar med so/svenska-arbetet. Just nu dricker jag en kopp te och äter sånna där jättegoda skorpor med mandlar i. Jag fick alla rätt på matteprovet och om en kvart börjar Anna Pihl (ja det är bra, haha). Livet leker helt enkelt, haha. Jässjässjäss. Och på torsdag är det påsklov! :D Antingen ska jag till Åland eller så ska jag med Emulen till hennes land några dagar. Och så ska jag vara hemma och ta det lungt och vandra runt i tygskor. Tygskor är bäst. Jag tror att det var allt. Förresten har jag hittat ett spel som heter Agnes ll. Det är lite kul.... (a) Puss och kram

Hemma hos förtrollad

Igår hann jag med mycket. En tripp till Kajs frisör där vi fick veta frisyrerna vi ska få den fjortonde april (ett vattenfall på huvet och blond lugg, haha) och sen så vandrade vi runt på stan och letade present till Helenan och efter en klänning. Efter det åkte jag och Kaj hem till mig och åt korv och bananer med choklad i och sen kom Linda och vi åkte hem till Helenan. Och så har jag hunnit med att vara Alice i Underlandet en hel kväll. Ballt eller vad?
Jag har också hunnit träffa söta människor som Askungen, De Elaka Styvsystrarna, två stycken Mimmi Pigg, Yasmin (från Aladdin), Törnrosa, Tingeling, Ior och tjejen i Förtrollad. Mysigt värre. ^^
Jättebra kväll! :D Puss på Helena <3

image208
Alla utom Katjan <3

image209
Från vänster; Yasmin (Katja), Ior (Filippa), Elaka styvsystern 1 (Nadine), Elaka Styvsystern 2 (Louvisa), Mimmi Pigg 1 (Linda), hon i Förtrollad (Helena), Alice i Underlandet (jag), Askungen (Kajsa), Mimmi Pigg 2 (Alessia) och Snövit (Karolina)
image210 image211 image212
image213 image214 image215 image216 image226image217
image218 
image219
image220
image221
image223image224image222
image225
image227
image228
image229
image230
image231
image232
image233
image234
image235
image236
image237
image238image239image240image241
image242
image243
image244

Fler bilder finns på Luvens bilddagbok (http://luvvs.bilddagboken.se/)

Fredag :D

Hahahahhahahaha. Det känns som att jag har skrattat väldigt mycket idag. Jag har ont i kinderna och i magen. Allt förutom engelskaprovet har varit kul så det är ju kanske inte så konstigt. Provet gick dåligt, om ni undrade.
Jag och Linda är balla. Vi har gjort ett klädmärke som heter HolMelin och M:et är en krona (jag är Holm och Lindan är Melin). Det är asballt och vi ska sy kläder har vi bestämt. Och vi har lovat att vi ska göra det också, precis som med allt annat vi också har bestämt, haha. Som att vi ska åka till Danmark och lära oss att snacka danska (för det är så roligt att man får kramp i magen), sy kläder (och sälja dom i Danmark, haha) och så var det nåt mer... A jusste, vi ska sjunga hos en sångpedagog för att bli bättre på att sjunga. Det blir mysigt.
Och förresten har vi fått nya matchkläder till fotbollen. Dom är jättefula.

Puss och kram

image206
Luven är en mysens typ! :D <3

image207
Bara så att alla vet så har jag och Kaj likadana tofflor. ^^ <3

Håkan! :D

Åh, vad jag blev glad när jag såg det här. Åh åh åh åh åh! Håkan Hellström är bäst. <3
Och det bästa är ju att nya skivan dimper ner i min brevlåda om exakt två veckor! Och den 19:e April står jag och Kajsa på Arenan i Stockholm och sjunger med i dom nya låtarna! :D:D Gud vad jag är glad! Glad glad glad. ^^

http://www.myspace.com/hakanhellstrom


Lost

Idag är jag sjuk.Igår var jag magsjuk och idag har jag feber och ont i huvudet så jag stannade hemma idag igen. Jag har gått runt hela dagen i en lång myskofta och druckit nyponsoppa. Nu ska jag skriva lite på mitt svenska/historia-arbete om Amerikanska och Franska revolutionen. Bläää.

Ikväll är det LOST igen! :D Mysigt.

Puss och hej

Ålandet

Nu ska jag packa. Borde ha gjort det för jättelänge sen men jag har inte orkat. Imorn klockan fyra åker jag med fotbollen till Åland. Åland är kul. Fast jag tror att jag har sträckt mig i höften. Hur nu det har gått till.
Idag har jag tränat förresten. Eller rättare sagt; jag skulle ha tränat. Vi hade ingen no och eftersom det var enda lektionen efter lunch slutade vi klockan tolv. Det var lite ballt eftersom vi bara hade haft en lektion den dagen (vi var på rudbeck också). I alla fall så åkte jag och Lindan (som förresten fyller år idag) till Väsby centrum. Vi skulle snacka med Tompa på Subway men han var inte där. I alla fall så var jag tydligen jättetrött när jag kom hem för jag somnade. Och sen så sov jag tills jag vaknade (intelligent som man är) och såg att klockan var fem över. Jag antog att den var fem över fyra (har ingen aning om varför) och eftersom träningen börjar halv fem så fick jag lite bråttom. Jag och Elin skulle träffas tjugo över vid korsningen men hon var inte där så jag gick hem till henne istället. Då öppnade hon med vanliga kläder och sa typ "oj jusste, vi har ju träning". Fast sen tittade hon på klockan och såg att den var halv sex. Duktigt av mig liksom. Så vi hade missat en timme på träningen (fast Elin skulle i alla fall inte vara med för hon skulle plugga till en prov imorn), fast jag och Elin gick dit i alla fall. Såå, jag har tränat en kvart idag. Gud vad jag är bra. Haha. Ciao.

GRATTIS ELIN OCH LINDA SOM FYLLER FEMTON IDAAG! :D <3 Och så var det någon mer som fyller år som jag har glömt bort. Fast jag tror att det var någons kompis... Eller farbror eller nåt så det gör inte så mycket. ;)

image204
En stycken Linda. <3
image205
En stycken Elin. <3

Jag ska baka en kaka

Jag bakade en kladdkaka. Den står i ugnen nu. Eller jag vet inte riktigt om man kan kalla den en kaka. Den är helskum faktiskt. Det började med att jag skulle knäcka ett ägg i skålen. När jag knäcker det ploppar det ner två ägg-gulor ur skalet! Som dessutom sitter ihop. Då blir det ju lite komplicerat att bestämma sig om ett siamesiskt ägg räknas som två eller som ett. Det skulle vara två ägg i smeten och man vill ju inte ha för mycket. I alla fall så kom jag till slut fram till (med Kajs och Emulens hjälp) att det borde räknas som ett. Därför hällde jag i ett till ägg. Sockret var slut och därför tog jag det bruna sockret och när jag vispat det klart såg det ut som när man häller ägg i kaffe, ungefär (om ni nu har gjort det, hahaha), och det såg jätteäckligt ut. Sen var kakaon slut och vaniljsockret också. Smöret också när jag tänker efter. Det blev det en kladdkaka a la Emulena, man häller i det man har hemma typ, haha. Nu står den i alla fall i ugnen. Den ska stå där i exakt 24 minuter stod det i receptet, annars blir kakan fel. Jag har tappat bort räkningen. Hmmm.....
I alla fall tyckte jag att det var sorgligt att de seamesiska kycklingarna aldrig fick bli födda. En gång såg jag en kyckling med två huvuden. Nu vet ni.
Häj


Hejhopp

Det här var Kajsas fel, haha.

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? - jaosan.
2. Är du lycklig? - jaosan. Eller varannan dag kanske... (a)
3. Är du uttråkad? - Antagligen eftersom jag gör det här.... Hehe. Nämen, jag brukar inte vara det.
4. Är du ledsen? - Inte just nu, inte idag. Inte den här veckan. Men ibland händer det ju.
5. Är du italienare? - Haha, är det Alessia som har gjort den här saken eller? x)
6. Är du cooling? - Jäss!
7. Är du från irland? - Okej det var nog inte Pallen i alla fall....
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - fortfarande... äh... Dom har aldrig varit gifta.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jag brukar svara ja på den frågan så jag skriver väl jajamänsan att det gör jag. Fast jag vet inte...
2. Har du någon gång blivit sårad? - nej inte vad jag vet. Gaha.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? - Hahah. Maybe in my dreams. Vad vet jag.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - Jääässs.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Men vilka obehagliga frågor. (a) Hahahahahahhaa.
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Jag fick en lapp en gång. (A) Fast man kan ju inte veta säkert, den är ju hemlig. ;)
7. Är du kär? - Littegranna kanskekanske.
8. Vill du gifta dej när du blir stor? - Si, claro! Voy a tener diez hijos. Det ni.

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon? - Ögon är en sån där favorit. Bruna ska det vara.
3. Katter eller hundar? - Både å.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - få bästa vänner hellre. (och så helst jättemånga "vanliga" kompisar också dåra. :P)
5. Tv eller internet? - Oj. TV kanske då.
6. Coca-Cola eller Pepsi? - Nada.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - Både å!
8. Pengar eller lycka? - Både å. Man kanske blir lite lyckligare av att ha pengar? Gaha. Fast annars så säger jag väl lycklig då.
9. Dag eller natt? - dag då
10. Msn eller mobil? - Mobil. Jag är nästan aldrig inne på msn. Det är nästan så att man blir lite chockad själv. ;)

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - Jaaaaa. x) Fast jag var åtta. Jag hade ena benet utanför fönstret när dörren öppnades. Jag har aldrig varit bra på sånt där. ;)
2. Brutit ett ben? - nej
3. Gjort nåt du ångrar? - Claro!
4. Hoppat Bungee Jump? - Nämen det vore kul. Kanske.
5. Ljugit för någon du tycker om? - Jaaaaa. Fast inte om något stort. Typ bara att maten smakade gott och att jag visst tycker att den där tröjan var fin. Fast inte så ofta. Kanske nån liten gång. Pytte.
6. Ätit en hel tårta? - hahhahaha. nej.
7. Gjort bort dig offentligt? - Jao, men Luven verkar ju vara värst. :P <3
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - Ja. Fast det var länge sen.
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Jamen visst.
10. Velat försvinna? - Jamen visst.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? - Jag har inte pratat i telefetonen hela dagen. Oh shit! Så det måste varit igår. När pappa ringde från Thailandet kanske.
2. Telefonsamtalet du fick? - Men det var ju det jag trodde att jag svarade på i förra frågan... Men ååååååh.
3. Personen du var med? - Alla människor i skolan. Fast sist var det ju Hanna och Kaj på bussen.
4. Roligaste grejen som hänt? - senaste roligaste grejen som hänt? äH... Jag läste en blogg som var kul.
5. Personen du smsade - Lisua kan det nog ha vart. Jag tror att det var något om träningen, och någonting om åland och någonting och något spa.
7. Du skrev till på myspace? - Jag är liksom inte så insatt i Myspacet. Fast ibland lyssnar jag på musik där.
8. Du kommenterade? - Lisens blogg. Nej vänta. Det var en Josefin i häggvikskolan som undrade vilken kamera jag hade. Så jag svarade i en kommentar i hennes blogg. Det ni. ;)
9. Du tillbringade natten med? - Hahahaha. Okej, det var kanske inte så kul.
10. Du kramade? - Helena är en kramgo sak. Henne kramar jag hela tiden så det är nog mycket möjligt att det var hon.

Ingen läser listor. Det  gör inget. ;) Nu ska jag göra middag till moi self. Jag är ju ensam ikväll. Jag ska baka en kladdkaka som jag ska äta framför Lost. Fast bara för att det är så synd om mig som är ensam. Haha.
Puss och kram och allt det där.

RSS 2.0