Falun

Ikväll blire cookie dough och gå och lägga sig tidigt hemma hos underbara Emma och imorn bär det av till Falun, haha! Ska bli så sjukt kul. :) Pussupphöjtifemgångertre.

Mintpastiller

Idag har jag:

- Vaknat upp hemma hos Kajsa med världens träningsvärk i hela kroppen.
- Spelat Guitar Hero
- Varit i stan med Kajsa och Helena.
- Ätit äcklig lunch på nån italiensk restaurang.
- Varit i Kista på synundersökning och fått veta att jag behöver glasögonen för närseende (och att jag har ovanligt stora pupiller, haha)
- Köpt världens sötaste mintpastiller och två par knästrumpor.
- Kört bil på en fotbollsplan och fått värsta skrattanfallen när bilen gått igång med värsta rivstarten.
Och
- Börjat på so-arbetet som ska in imorn. Det går inge vidare kan jag säga... ;)

Mintpastiller
Hjärtan
Mintpastiller

Onsdag

Hallå, idag har vi haft idrottdag på Vallen. Det var väldigt roligt, alla som inte var där missade verkligen något kul ska ni veta. Vi var bäst på att heja men priset gick till 8Ma som sög. Vi hade värsta bästa vinnarlåten men vi fick inte göra den för vi vann inte. (Behöver jag säga att 8:ornas var sämst?) Alla var jättesura, hehe. ;)

Efter det åkte jag och Linda hem till mig och duschade och begav oss till stan för att fixa praolapparna. Vi har fått prao på en inspelningsstudio som heter Kingside och det ska bli så sjukt kul! Vi ska mest koka kaffe, gå ut med "studiohunden" och fixa fika men det var jätteballt där och vi är ju två så det blir nog jättebra ändå.

Nu är Helena här och vi ska åka hem till Kajsa när hon kommer hem från konfaträffen hon är på. Blir väl runt nio skulle jag tro och sen ska vi sova där (vi är ju lediga imorn :D).

Det var nog allt, puss. <3

Mysmänniskor <3
Här är dom mysiga människorna jag ska umgås med ikväll. :) <3<3

Min mattebok och jag

Okej, det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Och nästa gång är den sista så det är skönt.
Nu ska jag plugga matte hela kvällen för vi har matteprov imorn och jag är inte ens klar med kapitlet (det känns skönt att jag inte fattar något heller, hehe). Vill helst bara sätta mig framför tv:n med kladdkaka och titta på Heroes men eftersom jag har nyttighetsmånad med Linda och eftersom Heroes inte går ikväll så funkar ju inte det. Tråkigt tycker jag.
Tandborste puss! (haha, jag och Kajsa är inte riktigt normala....)

Miniräknare it is 
Miniräknare från Clas Ohlson är grejer det, eller hur Linda? ;D

Orkar inte

Suuuuuuuuuuuuck. Nu måste jag gå ner och ha knatteträningen. Sucksucksucksucksuck. Vill inte, orkar inte. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Suuuuuuuuccccck. Usch. Urk. En timme att springa runt och leka Följa John och säga åt små barn att man inte får kasta grus på varandra. Bläääääääääääääääääää.

Tur att man får betalt.


Kärleken är blind

Jag har köpt nya skor. Typ kängor med klack. Klacken är så hög att jag får ont i fötterna av att bara kolla på dem och jag kan absolut inte gå i dem. Jag har inte ens bestämt mig för om jag tycker att de är fula eller jättefina än, haha. Kanske både och. Men det var kärlek vid första ögonkastet så jag var tvungen att köpa dem, haha. ;)
Nu ska jag och Kajsa in till stan (får se om jag vågar sätta på mig de här, är lite rädd för hur mina fötter kommer att se ut när jag kommer hem i sånna fall).
Kärlek

Sjuk

Är hemma idag och har ont i halsen. Tråkigt är det. Men Linda smsade och sa att jag fick MVG (skrytskryt) på fysikprovet så jag är glad! :) Nu ska jag kolla på Gossip Girl och käka lunch. Hej

Linda <3
Linda är söt <3

Dagens outfit

Haha
Haha! Kul man kan ha va?
Typ lika kul som jag hade på syslöjden när jag sydde fast min ena hörlur (haha, heter det verkligen så?) och när jag skrattade jättelänge åt "han var köpt i stockholm". Kanske är det just därför jag nästan aldrig sover över hos kompisar på vardagarna. Hehe.

Hos Linda

Är hemma hos Linda. Vi har pluggat inför no-provet imorn och nu har vi precis tittat på idol. Älskar han som sjöng om coca cola. Så sjukt roligt, haha! Jag blev full på min coca cola. Hahahahahah.
Nu ska vi kolla på någon kriminalsak tror jag, om vi orkar. Puss
 

Heroes

Måste bara skriva att jag tycker det är sjukt bra. Typ bästa serien just nu. Och Claires nya pojkvän (?) är så himla söt, haha. Är det bara jag som tänkt på att alla hennes pojkvänner har sett typ likadana ut? Hehe.
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Pussen


Lite småtöntig video, men man ser han den söta några sekunder i alla fall, haha. När han flyger med Claire. Gulligt gulligt. Annars är ju han i början rätt söt, hahahaha, och Hiro Nakamura är ju coolast. :)

11 september

Oj, vad jag har varit dålig på att skriva blogg den senaste tiden. Jag och Kajs fick inga biljetter till Håkan. Väldigt tråkigt tycker vi. Kanske åker vi till Uppsala eller där Kajsas land ligger (falköping var det va?) som kompensation för den vi kommer missa, men vi har inte bestämt något.

Idag är det i alla fall den 11:e september och det känns ju lite läskigt. Inget speciellt har hänt idag, vanlig dag bara, men vi har gått runt och väntat på att något läskigt ska hända, hehe...
Annars så har jag sprungit runt och tagit egobilder i mitt rum och fotat i trädgården, tagit det lungt och ätit smörgåsar med skinka och senap på. Smaskens var det. :) Puss och hej

BiiildMoi

RSS 2.0