Utan dina andetag


Bilderna från London

Nu har jag äntligen letat upp sladden till kameran och överfört bilderna till datorn. Jag hade med mig min lilla kamera som jag knappt använder annars eftersom jag inte ville att systemkameran skulle bli stulen eller något och dessutom orkade jag inte släpa på den.
Nu såg jag också att jag hade bilder på den sen i slutet av Januari i år så det bevisar ju hur lite jag använder den, haha. 
Påväg till Arlanda
Påväg till Arlanda
Harri Påttär
Första vi såg när vi kom fram typ, var ju tvungen att fota, hehe. Plattform 9 ¾ .
haha
 Haha, gissa vilken sida som är vems? ;)

Såhär fint hade Lisa det på rummet.
  Såhär fint hade jag det.
Studentmössa
  Åh, studentmössehandtorkarna. (A)
Store Ben
  Store Ben
Ekorre
  Ekorre
  Gås
Gåsen
  Gåsen igen (jag har säkert hundra bilder på den där gåsen, haha)
Och det fanns pelikaner. Sånna där coola med mat i hakan. (a)

Den här ska ju tydligen vara känd också. ;) 
Telefonkiosk
Jag blev lite kär i telefonkioskarna
  Lisa och moi, eller tvärtom

Världens längst tår? ;)
Mannen i mitt liv
Det här är han jag ska gifta mig med 
Lisen
  Lisa <3
Starbucks
  Kaffe och kaka på Starbucks

Duktig jag är på att fota va? ;)
VFT
  Världens finaste taxi? :)
FT
   Den här var också fin
Flygplatsen
  Datorerna var trasiga när vi kom fram till Heathrow och alla var tvugna att stå utanför och vänta

Såhär ledsna blev vi då. ;)

London var helt sjukt kul, typ det bästa på hela sommaren (även fast mitt kort blev uppkäkat av bankomaten). Saknar att gå upp och äta rostade bagels med kanel och russin med honungsskinka  på (hur äckligt den än låter så var det gott) varje morgon och vakna till Lisas snarkningar, haha. Och jag saknar den mysiga dialekten och tunnelbanerösten som upprepade "This is a piccadilly line-service to Cookfosters" eller vart vi nu skulle, haha. Och jag saknar kycklingsalladen från Pret och dom röda dubbelbussarna och telefonkioskarna, såklart. Nu vet jag vet vart jag vill bo när jag "blir stor". ;D

-

Rätt värdelös dag. En sån där dag när man bara har lust att dra täcket över huvudet med iPoden i öronen på högsta volym.

Håkan <3

Ah! Vet ni vem som spelar på Cirkus onsdagen den 29 oktober 2008, kl 19.30? Ah! HÅKAN! :D GUD VAD KUL! Jag och Kajsa ska boka biljetter imorn. Är glad! Puss

håkan hellström
Bild från Facebook

Boda Borg

Imorn åker vi på klassresa till Boda borg. Är hemma igen på söndag eftermiddag. Ha det bra! Ciao.

9Ma
Klassfoto från förra året

Mysdag

Åh, jättemysig dag idag. Vaknade vid nio av mig själv, åt frukost i sängen och läste i en timme innan jag gick upp och duschade och gjorde iordning mig.
När jag kom till skolan vid halv tolv så var ensambelspelet inställt och jag, Helena, Karro och Linda åkte till Sollentuna för att fixa en grej. Jag hade inte ätit någon lunch så vi gick och köpte dricka på Ica och jag köpte en pastasallad som vi gick för att äta (och dricka) på ett staket på "torget". När vi satt där kom en gubbe förbi och stannade. Han tittade på oss ett tag och jag tänkte att han skulle kommentera att vi satt i vägen för brevlådorna eller nåt men istället så sa han "Ja, det finns ju i alla några som inte tänker på figuren". Vi blev helt chockade och efter ett tag fortsätter han "nej, ni är så fina så". Sen gick han några steg och vände sig om igen och tittade på mig. "Men du kan väl dela med dig en tugga i alla fall?".
Såklart fick vi världens skrattanfall, haha.

I alla fall åkte vi tillbaka till skolan för att ha kör men när vi satt och väntade på att den skulle börja kom några förbi och sa att den redan hade varit, de hade tydligen börjat en timme tidigare för att vi hade håltimme. Så idag har jag haft totalt ingen lektion. Man blev ju lite irreterad för hade jag vetat det hade jag inte behövt gå upp ur sängen imorse överhuvudtaget, haha, men det är lungt. Det har varit en mysig dag i alla fall.

Nu ska jag pallra mig över till Elin. Ciao! <3

Ljusterö 2008 <3
Bild från i somras. Ljusterö 2008. <3

Bara bilder

Cykel
Blomma, jaao
Påfågel

La escuela

Det känns helt sjukt att vi går i nian nu. Det är bara ett år kvar och sen börjar vi gymnasiet. Det känns verkligen helt skumt. Jag kommer jättetydligt ihåg när jag gick i trean och tyckte att femmorna var jättestora, haha. Men det är väl rätt skönt att grundskolan snart är över i alla fall.
Det har  bara gått två dagar och jag känner mig redan jättedeppig. Vi har redan fått vår första läxa och vi ska få minst tre nya lärare den här terminen. I no, matte och gympa. Eller kanske fyra det är förresten. Vi har ett nytt ämne den här terminen, eller ja, vi ska ha typ ensambelspel med Häggviks förra gympalärare, hehe. Det kanske blir... kul.
Imorn börjar jag och några till i alla fall vid halv tolv. Egentligen skulle vi ha börjat halv tre (och bara haft en lektion) men det blev tydligen ändrat så nu ska vi ha en lektion precis efter lunch också och sen är det en håltimme. Så jag slipper hemkunskapen (som är den enda lektionen innan lunch) och no:n efter ensambelspelet. Vore mycket bättre om ensambelspelet hade varit på no:n istället för på slöjden som den är nu för då hade jag kunnat åka till skolan vid typ två, eller nåt.
Jag kände att det där blev väldigt rörigt men jag orkar inte ändra. Nån som fattade? ;)

Blommor
Bilden har inget att göra med texten men alla inlägg blir ju så mycket finare med en bild. ;)

Pics

Solen
Emma
Emma
Foto: Jag
På bild är Emma. <3

Hemma igen

Jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen just nu, känner jag. Men jag lever i alla fall fortfarande och har hunnit komma hem från London, klippt mig, varit på Emmas land och nu har jag precis kommit hem från första dagen i skolan efter sommarlovet  (och från Helena efter det).
London var bäst! Jag ska lägga upp bilder här sen när jag hinner. Jag tog inte med mig systemkameran dit så bilderna är tagna med min lilla kompakta och jag kan inte hitta sladden till datorn just nu. Men det kommer som sagt. ;)
Klippningen är hemsk. Kort och fluffig, men det växer ut antar jag, haha. Eller hemsk är den väl inte. Helt okej, men jag är inte sådär jättenöjd.
Emmas land var mysigt och första dagen i skolan efter sommarlovet är ju aldrig kul. Jag är lite deppad just nu över att det är nästan ett helt år kvar till nästa sommarlov. Och oj vad jag och Linda störde oss på alla som snackade konfaläger hela tiden, haha.

Emmas land
Emmas land 2008 <3

London

Om tio timmar sittar jag på ett plan på väg till London med Lisa. Ska bli sjukt kul! :D Tillbaka på torsdag kväll. Ciao!

Red lips

Emma
Foto: Jag
På bild: Emma

I lördags var Emma här och vi höll till i källaren i flera timmar. Vi hängde upp lakan på väggarna, ställde upp stativ och olika lampor och lyckades nästan att förvandla rummet till en hemmastudio, haha. Mysigt var det i alla fall.

RSS 2.0