El móvil

Ta fram din mobil & va ärlig!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2? Haha NEJ! Det är pappan i en av familjerna jag barnvaktar åt. Gaha.

VAD HAR DU FÖR RELATON MED NUMMER 20? Lisa... (Fisen (a).) Hon är en söt prick.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30? Aldrig tror jag. Det är Alessias (f.d?) kompis i norrland.

ÄR NUMMER 18 SÖT? Filippa är söt. ^^

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33? Kajsa Hall... Jag kommer inte ihåg faktiskt. Jag träffade henne första gången i femman. Jag tror inte jag tänkte så mycket mer än att hon var blond och "nya tjejen i klassen". Höhö.

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9? DansOlivia, haha. Genom dansen. :) (a)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG? När han kommer in från trädgården... Höhö. Min pappa (Fadern).

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 39? Min fiol-lärare Kjell-åke. Gahaaaaa! Nej det skulle jag inte påstå. Hahah! x)

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4? Japp, faktiskt. Min tränare Anders, höhö. Vi var och såg På andra sidan häcken med fotbollslaget. XP

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5? Min kompis Andrea. ^^ Japp, såklart. Haha. :D

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM? Hahaha. Det var Louvisas storebror David (Luvsans David). Varför i alla gåsars namn har jag hans nummer? Haha.

KÄNNER DU NUMMER 1? Amanda L. Japp! Hon är en sötens typ. :)

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM? Min faster Ann. Jajamänsan. :)

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION? Anna.... Öh. Jag tror att det är min kusin. Men jag är inte säker. Alltså jag är säker på att jag har en kusin som heter Anna men jag vet inte om det är hon. Jag har en syssling som heter Anna också. Jag kommer inte på några fler jag känner som heter Anna... (A)


SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

Åh


Fint.

Jordgubbsemma

Jag har inte varit så duktig på att skriva blogg den här helgen men jag har haft fullt upp. I fredags spelade vi match på kvällen, första i St:erikscupen, och sen gick jag hem och tittade på en film... Verkligen fullt upp där, haha.

Igår var det ju 19 april (!) som jag och Kajsa har snackat om sen vi beställde biljetterna i Januari. Håkan Hellström-konserten! Den var så himla bra att jag inte orkar försöka beskriva den. Jag hade sjukt ont i fötterna och vaderna efter att ha hoppat och skriksjungit i drygt två timmar, men bra var det. I en del låtar kunde man inte höra Håkan för att alla sjöng med så himla högt. Kul var det!
Och jusste... Innan dess var jag och Kajsa inne på Bengans skivaffär på Drottninggatan och fick våra skivor och afficher signerade. Det var mysigt. Jag ska köpa en svart ram och hänga upp affichen på väggen. Den signerade affichen, haha. Mysigt värre. :) Och sen blev det Chai lattar på Waynes. Efter det vidare till Fryshuset och där stod vi och köade i kanske två och en halv timme... Eller var det kanske längre än så, Kajsa? Det var det kanske... Där träffade vi också min kompis Amanda och hennes kompis Ebba. Filip Forslin som man hört så mycket om (av Louvisa och Kajsa) var inte där som det var sagt. Meningen var att vi skulle hoppa in i kön med dem eftersom de skulle tälta där, men som sagt så var han inte där.
Vi fick ganska bra platser i alla fall. Ganska långt fram, men det var lite tråkigt att vi hamnade bakom en massa långa (svettiga) killar vars huvuden täckte nästan hela scenen.

Idag har jag och Emulen (vilket Emma btw tycker är bättre än Snusk-emma) varit i Hagaparken och haft picknick. Och innan det så har jag bakat bröd. Vi har suttit på en filt hela eftermiddagen, solat och ätit nybakat bröd, jordgubbar, vindruvor och druckit hallonsaft. Det tycker jag var ett mysigt sätt att tillbringa söndagen med. Eller det var i alla fall det tills några jobbiga killar kom och satte på dålig musik och skrek till varandra medan de spelade fotboll.
Emulen är en av de finaste jag känner. :) <3

image275
image276
Foto: Jag

Vår i luften

Solen skiner, i håret ser jag ut som en tomat och livet är underbart! Det enda som fattas är 20 grader varmt och en glass i handen, annars är allt toppen. :)
Nu ska jag gå ut och sola för det är 17 grader varmt ute! Ciao!

Födelsedag

Igår fyllde min storebror år. Min storebror på låtsas. Han fyllde 16 år.
Jag var inte inne på datorn igår så det får bli ett grattis idag istället. Grattis!
Han ska få en körlektion av oss ikväll. Hoppas att han inte läser det där, fast han har nog ändå räknat ut vad han ska få... Det var ju det enda han önskade sig.
Nu hade det passat bra med en bild på honom, fast han skulle bli arg då, så jag hoppar nog över det. Pusshej


Håreliten

Idag, när temadagen var slut, åkte jag och Kajsa in till stan för att få veta det sista inför måndag och tisdag. Vi fikade på Waynes (ovanligt, jag vet, haha) och sen tog vi tunnelbanan till Östermalms torg och gick till Rezze´s hårställe... Han vill färga mitt hår i samma färg som mina ögonbryn och han så åt mig att vara beredd på att det skulle ryka. Jag hoppas verkligen inte att han menade att allt hår skulle ryka. Alltså typ, ryka bort. "Nu ryker allt hår". Inte att det brinner, utan att det försvinner... Hehe. Fast i och för sig skulle jag inte gilla att det brann heller så, ja. Mina ögonbryn är typ brun-svarta, eller nåt. Ingen speciellt fin färg som man vill ha i håret, direkt. Men det skulle "framhäva mina ögon", typ. Jaja, jag får se på måndag. Jag och Kajsa ska åka in dit vid tolv på måndag och vara där hela tisdagen, så det blir en och en halv dag ledig. Det är lite skönt och så missar vi både hemkunsapsprovet och matteprovet. G-delen, men i alla fall... :) Det ska i alla fall bli sjukt kul! Och så fick vi veta att på måndagen är det Sveriges (eller troligen Stockholms) hårelit som skulle vara publik! Ballt, eller vad? Ganska i alla fall. Han skulle klippa några direkt på scen också, men han hade inte bestämt vilka. Först sa han mig och sen ska han Kajsa och sen ändrade han sig... Jag hängde inte riktigt med. Men som sagt, det får vi se på måndag. Kul äre hur som helst. Förresten tycker jag att håreliten låter som en sagofigur. Eller en seriefigur eller nåt. Håreliten. Om man uttalar det på ett annat sätt. Typ som Tummeliten. Håreliten, liksom. En med lite hår. Gud vad jag är fyndig, haha.

image270
En bild från Louvisas bilddagbok. Har inget att göra med texten, men det är ju alltid kul med bilder. Det är Helena, jag, Louvisa och Nadine. Och jag gör min allra finaste min ,hrmf. Jätteleende och rynkad panna. Verkligen charmigt. 
Jag tror att jag kommer att sakna mitt hår. Det är ju långt och tjockt och det växer jättelångsamt. Men jaja, det blir nog fint. Förhoppningsvis. ^^
(Om ni inte hittar mig på bilden så är det hon med jättehuvudet. Hon med huvudet som är tre hånger så stort som de andras, haha)

Sovmorgon

Oj vad länge sen det var jag skrev... (A)
Igår och idag är (var?) det temadagar, sex och samlevnad, och därför har vi sovmorgon. Det är sjukt skönt att ha temadagar, inga vanliga lektioner och man börjar senare och slutar tidigare. Och igår fick vi kolla på Linas kvällsbok. Jag har sett den typ tre gånger redan men det var kul ändå.

Igår i alla fall så åkte jag och Lisa till stan efter skolan. Vi åkte till söder för Lisa skulle köpa ett par skor på Monki och de var slut på den i SOUK. I alla fall så köpte jag en jacka och en oversize-t-shirt. Det gjorde Lisa också. Fast skorna var slut där också. Vi fikade på Waynes (Chai latte <3) och sen åkte vi till den där planen vid råsunda (typ skytteholm, eller nåt) för att kolla på Aik-Umeå och käka på Max. Det var typ bara jag och Lisa som hejade på Umeå, och det var ju bra eftersom dom vann. 1-0 till Umeå för den som inte har hört det, höhö. Det var i alla fall sjukt kallt att stå där i typ två timmar i regnet så jag stod i duschen i 45 minuter när jag kom hem, hehe.
Oj, vad långt det blev. Jag hade bara tänkt att skriva ett kort, för jag har inget att göra. Jag gick upp alldeles för tidigt, glömde ställa om väckarklockan igår kväll, så jag har varit uppe sen halv sju. Det är ju lyckat när vi börjar nio.

Sen i eftermiddag ska jag och Kaj åka in till hennes frisör och bestämma det sista inför måndag och tisdag, när vi ska vara hårmodeller. (A) Det ska bli jättekul! Och sen på lördag om en vecka är det Håkan Hellström-konserten! :D
Nu ska jag gå upp och försöka rota fram något att ha på mig... Allt verkar ligga i tvätten. Pluff.

image269
Water, you know. Hahahaha. Den där bilden har jag tagit förresten, fast jag tror att jag har lagt upp den förut... I can´t remeber, you know... Höhöhöhö.

Grattis Katja!

Idag fyller min låtsaslillasyster 13 år. Grattis till henne! :D <3

Dagens

Ännu ett inlägg. Oj vad jag har börjat skriva många inlägg, men när man väl har börjat kan man liksom inte sluta, haha. x)

Tillfälliga humör: Glad och lycklig
Tillfälliga borde: göra det jag gör, haha. Nej men kanske...? Öh, jag borde kanske sätta på lite Håkan Hellström-musik för han är så bra.
Tillfälliga frisyr: uppsatt i en knut på huvet
Tillfälliga klädsel: ett stycken par jeans, ett stycken par strumpor med snöflingor på, ett stycken vitt linne, ett stycken vitt over-size linne utanpå det, en stycken vit kofta, ett stycken halsband med ett klockur och underkläder under det. Faktiskt.
Tillfälliga planer: dricka en kopp te, äta en apelsin och kolla på Lost.
Tillfälliga materiella vill ha: Matriella... En Ipod och en ny mobil. Eller i alla fall en Ipod. Och nya kläder. En oversize t-shirt från American Apparel som är rosa är det jag vill ha helst just nu. Den kostar 329 kronor.
Tillfälliga längtan: Värme, kärlek, bada... Sommarlov.
Tillfälliga fundering: Om jag ska orka ta mig till spisen och göra lite te (för nej, vi har ingen vattenkokare här hemma hos pappa... Hehe)
Tillfälliga beroende: Dricka te... (A)
Tillfälliga tråkigaste: Eeh.... Jag vet inte. Kanske att.... Äh äh äh. Jo! Att jag måste sitta en hel lördag (!) och lyssna på massa strunt... Äh... Eller ja, det är en knatteskoleledarutbildning del två.

Och så måste jag bara skriva en dagens roligaste också, haha. Det var helt klart när David stavade Träslöjd med E. Hahahahahahahah. Tre slöjd. Hahahahahahah. TRE SLÖJD! Gahahahaahahahah! Det var jätteroligt. :D Så kul humor har jag... (A) Hahaahahahah!

Den här hittade jag förresten här. :)

Chisstaaa

Fick precis höra att Kista centrum är till salu. "Bara" 5 miljarder. Köpa, någon? Fast tyvärr får man inte garageutrymmena med på köpet, så jag tror att jag avstår. Pusshej



HÅKAN HELLSTRÖM - FÖR EN LÅNG LÅNG TID



HÅKAN HELLSTRÖM - JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN



Anden i glaset

image268
Gud vad mycket bilder jag har lagt ut på senaste tiden, haha. Här kommer i alla fall en till. En till sån där jättecharmig bild på mig. Här är jag i ett glas, haha! Den tog Helena med sin mobil en dag när vi hade håltimme och gick och åt lunch på en pizzeria. Bara så att ni vet. Puss och hej och ha det bra. Ikväll är det förresten LOST. JAA! :D

Vår

Livet är härligt. ^^ <3


Två glada flickor

Det vart visst ganska många inlägg idag, hehe.... Men det här blir nog det sista, sen orkar jag inte mer. Förstår mig inte på folk som orkar skriva typ 10 inlägg per dag. Ojojojojoj.

image265
image266
image267
Såhär kul kan man ha det om man heter Helena och Agnes. ^^ <3

Galet

image264
Louvisa, jag och Helena. Hrmpf.

Emma och hennes galna vovve

image260

image261
Foto: Jag

Sunshiiine

Solen lyser. Allt är underbart. Jag är glad! :D Åh vad jag älskar våren/sommaren. Åååååååååh! Och det är exakt två veckor tills jag och Kajsa ska vara hårmodeller och det är två veckor och fyra dagar till Håkan Hellström-konserten är. April kommer att bli bäst! Åh vad jag är glaaad! Åh vad jag längtar tills man kan gå barbent och barfota. Och jag längtar efter att bada och äta glass och cykla till skolan. Och jag längtar efter att segla och äta melon utomhus och att vara ute jättesent utan att det blir mörkt och kallt. Gud vad jag längtar till sommarlovet.

image259
Foto: Jag (taget med min gamla kamera sommaren 2006)

Röda naglar

Hej! Idag är det första april. Jag försöker komma på ett skämt, men jag kommer inte på något. Jag gillar inte första april egentligen, för jag går alltid på allas skämt. Även fast jag bestämt mig för på morgonen att "idag ska jag inte gå på något nån säger för idag är det första april" så blir det ändå så att någon säger något, som t.ex. att hon/han ska byta skola. Först tycker jag att jag är så himla smart för jag säger något i stil med "haha, eller hur. Det är ju inte första april idag heller, höhöhö". Men då blir personen helt allvarlig (om den nu inte var det innan) och ser värsta ledsen ut och säger "Jag vet, visst känns det som ett aprilskämt? Ingen tror på det. Men jag fick veta det igår så det är ju bara dålig tajming...". Och jag går på det.... Blöööööö. Det är så typiskt. Alla år. Alltid.
Fast det är ändå rätt kul med första april. Jag menar, det är ju kul att se andra bli lurade, haha.

Och så ett litet tips bara: Kyss inte Kajsa, för hon har taggtråd mellan tänderna. Bara så att alla vet det. Jag fick veta det i igår och jag tycker att alla borde ha rätt att veta det. (A) Pusshej

image258
Jag och ett ljus. Alltid lika "charmig" på bild... xP

Idag är det sommar

image254
image255
image256
image257
Foto: Jag

RSS 2.0