Den bästa


Jag kan inte ens gå 
utan din luft i mina lungor 
jag kan inte ens stå 
när du inte ser på 
och genomskinlig grå 
blir jag 
utan dina andetag 

Jeg og Kajsa elsker Nordmenn

Juste! Jag och Kajsa hade en djup diskussion idag och kom fram till att norska är så sjukt charmigt! Så jorden runt får vänta för efter gymnasiet bär det av till Norge för vår del, haha. Vi får väl hoppas att alla dessa fördomar om att norrmän bara rensar fisk och går runt i stickade ylletröjor inte stämmer, fast i och för sig kanske jag skulle uppskatta det - jag är ju trots allt 12,5 % norsk så det ligger kanske i blodet.

(Blev sjukt besviken när jag insåg att hårtork inte alls heter fjuneflås utan något så tråkigt som hårtørrer)



Monday

Den här dagen har varit rätt najs. Började sjukt bra med att jag fick reda på att jag fick MVG på nationella proven i Engelska. I och för sig "bara" på 2 av de 4 delarna, fick VG+ på de andra och måste komplettera genom att göra om muntliga delen, eller vad min engelskalärare snackade om but I don´t care för jag är så grymt stolt över mig själv. Trodde aldrig att det skulle hända, haha. Engelska är inte direkt mitt starkaste ämne om man säger så.
Annars har det inte hänt mycket faktiskt, fick gå hem tidigare (underbart att sluta vid två!) för att skriva om fördomar på svenskan men jag tror knappast att det var många som gjorde det, inte jag i alla fall. Jag sitter väl som vanligt dagen innan det ska lämnas in och stressar ihjäl mig för att bli klar, men det får det vara värt för det är så skönt att för en gång skull bara åka hem relativt tidigt och göra ingenting. 

Nu ska jag laga mat (lax och sallad) och sen blire träning! :)

Timo

Ja, det där med bilddagboken gick ju inge vidare, haha, men vad gör väl det. TIMO RÄISÄNEN!


(Det är meningen att det ska vara en grymt bra låt så om det inte är det får jag bara skylla på att datorn jag sitter vid just nu inte har något ljud, eller snarare högtalare)

RSS 2.0