Busskort

Jag har inte skrivit på länge för dels är ju min dator så seg och dels så hinner jag typ inte. Är ju höstlov nu och då borde man ju vara hemma och ta det lugnt men nope. Dessutom har jag massor att plugga. Vi har so-prov precis efter lovet som jag knappt har börjat på och dessutom så måste vi brodera, läsa i hemkunskapsboken och typ lite no.

Idag har jag i alla fall gjort den årliga rundturen på stan med min farmor. Hon är sjukt gullig. Hon köpte mig två tröjor och en mössa från Zara och sen försökte hon betala vår lunch med sitt busskort, haha! Sött, eller vad?


Kladdig kaka

Hej där ute.  Jag har inte varit så bra på att blogga på sista tiden men min dator är så seg så jag orkar bara inte vänta hundra år på att den ska ladda klart. Tänkte vara duktig idag och ladda över alla bilder från kameran till datorn men självklart så dog batterierna precis innan det var klart så det får bli någon annan dag. Det var bilder från bl.a. Falun och från när jag och Kajsa var i stan i lördags och sen hennes överraskningsfest vi fixade. :) Det var mys.

Nu ska jag gå upp och baka en kladdkaka och sen ska jag se på några Gossip Girl-avsnitt jag missat.

Katja
Och eftersom jag inte fick över dom nya bilderna så fick jag leta upp en gammal. Den här bilden är bäst. ;)

Kajsas dag idag

Kajsa fyller 15 idag! :D GRATTIIIIS ÄLSKLIIIIIIIIIIIIIIIIING! <3<3<3<3<3<3 Du är världens sötaste och jag är jätteglad över att du finns med i mitt liv. Pusspårej. :) <3

Boxning

Någon som vet var man kan boxas i stockholm? Vill börja fast misstänker starkt att jag får göra det själv, haha. Men om någon nu känner för att hänga på så kan den ju ropa till... ;)

Leördagg

Idag har jag umgåtts med underbaraste Emma. Jag har gått runt på stan med mördarskor på fötterna (i en timme allt som allt innan jag blev tvungen att byta), köpt finaste kappan och mysigaste halsduken, fikat på mysigt café och bara skrattat med bästa vännen.
Storebror och hans flickvän har också varit här och ätit och efter det har jag hunnit hota en kille med elvisp. Kul var det, haha.
Mysig dag alltså. :)
Förresten... Ingen har väl missat vampyraftonen ikväll? Haha...

Vi är som skapta för varann

Lilleman
Kärlek

Andra dagen

Idag har varit mycket bättre och roligare än igår. Vi var där betydligt mer än en timme idag i alla fall, närmare besämt sju. Har mest fått göra ärenden och så. Åkt runt lite här var och köpt en råttfälla, hämtat en mobil och köpt bullar. Vi har också gått ut med hunden och kokat (jääääätteäckligt) kaffe. Jag och Linda är nog världens sämsta kaffekokare, haha. Lyckades samtidigt få hela golvet täckt av vattnet eftersom jag brände mig på kaffekokaren och drog upp vattenkranen på max för att skölja fingret med kallt vatten. Tydligen hade en råtta bitit sönder röret under natten så vi fick torka upp en hel del...
Sen fick vi också se hur de mixade ihop låtar och sånt. De visade en låt med Lars Winnerbäck som tydligen var inspelad där, vilket jag tyckte var mucho ballt. Det tyckte i och för sig inte Linda men hon gillar ju inte Lassemannen så det är kanske därför.
Kul med prao i alla fall!


Första dagen

Första dagen på praon idag då. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, hehe. Jag och Linda kom dit klockan tio som bestämt och då var det ingen där. Typ tio minuter senare kommer en som jobbar där och släpper in oss och vi får bära stolar, ta bort notställ och mikrofoner och lite sånt. En knapp timme senare var vi klara och då fanns det tydligen inget mer för oss att göra så vi fick gå.
Det var ju inte direkt det vi hade tänkt oss men vi gick i alla fall. Tog tunnelbanan och gick och hälsade på Helena, Max och Karro på deras praoplatser. Sen käkade vi lunch på Taco Bar och gick lite i affärer och så.

Om resten av veckan kommer vara likadan kommer vi toltalt ha praoat i 5 timmar, haha. Kommer nog antagligen inte bli så mycket för oss att göra i alla fall, tydligen är det bara på fredag den här veckan som det är en inspelning. En skiva med folkmusik...
Aja, men det blir nog bra i alla fall, hehe.

RSS 2.0