För stora misstag...



/Agen.

Lite av varje.

Hej hallå. Dagen startades på IKEA. Snorig och alldeles svullen runt ögonen gick vi runt ett tag men ingen säng blev det idag heller. Fast nu har jag i alla fall bestämt vilken jag ska ha och vi får den nog hitskickad på lördag. Sängen var typ slut för tillfället. Surt alltså.
Idag har jag också spelat fotbollsmatch mot Brommapojkarna. Det var kul. Vi vann med 3-0. Det var jättebra men jag hade så himla ont i halsen så jag satt typ halva matchen på bänken med tjocktröjor, mjukisbraller och min rosa-bruna halsduk. Fast det var bra i alla fall.
Jag tänkte nu ha så kul att lägga upp lite bilder. Igår kollade jag igenom alla bilder jag tog i somras och nu kommer några av dom.

    

/Agurt.


Jag känner mig som en uppsvälld megastor snorbobba i huvet.

Häj. Imorse vaknade jag och hade ont i halsen och var jätteförkyld men jag kämpade mig ändå iväg till IKEA för att köpa min säng. Men det blev ingen säng. Vi köpte istället en ny soffa till vardagsrummet. Jag var så himla trött och gick runt och nyste hela tiden så vi ska åka tillbaka någon dag i veckan istället. Nu mår jag lite bättre vilket nog har att göra med att jag legat och druckit te och ätit kladdkaka den senaste timmen. Kladdkaka och te får lajf.
Ikväll ska jag och Elin på bio igen. Det var faktiskt därför jag gick in på daton överhuvudtaget, för att kolla när bion går.

Häjdå.
/Agen.

Inget speciellt direkt.

Nu är jag hemma från en ganska så vanlig dag på mitt absoluta favoritställe - skolan. Eller inte. Idag hände inget speciellt och vi slutade ganska tidigt så det var skönt. Jag har varit hungrig hela dagen idag nästan. Det började efter första lektionen och i slutet på sista lektionen blev jag hungrig igen. Det var mysko för vi hade liksom bara en lektion efter lunchen... Heh. Jag ska strax gå upp och göra en kopp te och käka en macka. Fast förresten kom jag just på att mamma bad mig köpa bröd efter skolan idag och det glömde jag så det finns inget bröd att göra mackor av. Jag kanske kan baka nåt. Typ scones eller nåt. Jag har varit jättesugen på att baka hela dagen. Cocosbollar eller kladdkaka. Fast jag har träning halv fem idag så jag hinner nog inte baka innan dess. Baka får jag göra någon annan dag. Nu ska jag gå upp och läsa Harry Potter. Jag har precis börjat på femte boken. Den äger.

/Agurt.


Jag älskar Håkan Hellström

Lördagskvällen ägde så himla mycket! Två timmars hoppande och skrikande till Håkke Hell som bara var bästbästbäst! Gå in på www.Emzh.blogg.se om du vill ha det lite mer detaljerat.. Heh.

/Agen.

American Idol


Haha! Snacka om gullig. Tydligen vann han hela tävlingen också.. Ballt alltså!

/AGurt.

Håkke Hell är min favorit.

Nu åker jag och Emulen till den stora staden för att lyssna på Håkan Hellström! :D Ska bli superskojj! Har sett fram emot det här jättelänge. Emulen också tror jag.



Puss.
/Agurt!

Alla dagar borde vara bra dagar.

Vissa dagar när nästan allt bara är helt sjukt dåligt har jag lust att göra något brutalt. Typ att klippa av mig allt mitt hår. I dag har varit en sån dag. Kände verkligen för att göra något sånt när jag kom hem. Men jag lät bli. Det var tur tycker jag nu dåra. Istället ska jag begrava mig under två filtar, göra en kopp te och äta något riktigt gott. Sen ska jag ligga på madrassen på mitt golv som nu är min tillfälliga säng innan min kära 1,40-säng från IKEA anländer, och så ska jag läsa Harry Potter. Jag är lite efter. Alla har ju typ läst böckerna för x antal år sedan men nu är jag i alla fall inne på fyran. Sen ska jag läsa femman och sen ska jag gå och se femman på bio. Om den fortfarande går då vill säga, annars ska jag tvinga nåt Harry Potter-freak (Carro, Emma eller Helena) att hyra den med mig. Harry Potter får mig att må bra. Harry Potter äger.

/Agnes. 

Dagens bästa:
Dom som inte har något positivt till dig behöver du inte.

Livet är som en korvkiosk.

Nu har jag varit på fotbollsträning. Det var skojj. Fast jobbigt. Jag har varit så himla trött hela den här veckan. Kanske beror det på att jag startade måndagen med att springa med Lisa. Fast det är nog sant det där om att det tar bäst innan frukosten så det är ju inte bara negativt. (A) Hur som helst har jag gäspat hela dagen och dagen innan det och dagen innan det. Plus dagen innan det. Faktiskt dagen innan det också. Kanske jag bara är trött för att skolan har börjat. Fast första veckan var jag pigg. Pluff.
Idag hade vi friidrott igen. Jag hoppade tio centrumetrus längre än dagen igår (MVG! Gaha) och sprang 74 tiondelar (nöjd, Palle?) snabbare. Eller låt mig tänka. 11,94-0,74=11,20. Japp det stämmer. Är faktiskt väldans nöjd med mig själv. Fast konditionen är fortfarande lika dålig tror jag... 
Ikväll ska jag titta på Idol och så ska vi rensa ut mitt nya rum och så kommer det några och hämtar min säng. Fick värsta ångesten när jag vaknade imorse. Det var faktiskt den sista gången som jag låg i den sängen och även fast den är typ minimal (jag ligger mer utanför sängen än i den) och att den är så hård att jag får ont i ryggen så har den varit en kär kamrat. Gaha. Fast jag ska nog ta och lägga mig och läsa lite nu. En sista stund tillsammans med min säng, liksom.

R.I.P min käre kompanjon.
/Agurt.


Idol 2007

Åh, herre så snygg! Och dessutom är han ju helt grym på att sjunga. (A) Lyssna lyssna lyssna!



Och så här ser man honom lite bättre. (A)
http://player.tv4.se/webtv/tv4/showContent.do?treeId=302401&progId=160364&itemId=&cat=tv4.video.4600.3.3023

/Agen.


Svårindentifierbar rubrik (tog fem minuter för mig att stava det ordet. Dessutom tror jag att det blev felstavat..)

(..om något nu kan vara det, svårindentifierbart alltså)
Jag har inget speciellt att skriva om så jag kan väl bara börja lite och se om det kommer något ur mina fingrar (nån grön vätska eller så). Jag sitter här vid datorn, som ni kanske förstår och lyssnar på Flickan och kråkan för tredje gången idag. Den är fortfarande så himla sorglig. Har ni inte lyssnat på den så rulla ner sidan lite till och gör det! Den äger allt.
Idag, sista lektionen hade vi gympa. Vi hade friidrott, vilket är helt okej, och idag körde vi längdhopp och 80 meter. Det gick väl ganska så bra. Jag hoppade 3,40 vilket är typ VG. Och sen så sprang jag på 11,94. Faktiskt blev jag lite besviken för förra året på SSM (sollentuna skolmästerskap) sprang jag 80 meter på 11,23 eller nåt sånt. Jag har blivit mer än en halv sekund sämre än förra året (bra på matte som jag är). Det är skummt. Hoppas på att få VG i gympa i alla fall. Eller jag hoppas såklart på ett MVG men det är nog inte möjligt eftersom jag har så jäklans dålig kondition. Fast jag jobbar på den. Gaha. Idag ska jag och Lisa (och kanske Elin) ut och springa spåret. Jobbigt, men ack så skönt efteråt. Gaha. Sen ska jag och modern antagligen åka och köpa nya skor till mig eftersom jag tror att mina gick sönder i tvättmaskinen.
På lördag ska jag och Emulen åka till Grönan och lyssna på Håkke Hell. Ska bli skoj! Emulen har förresten klippt lugg. Hon var sjuk idag så nu ska jag ringa henne och tvinga henne att lägga upp en bild på sin frisselyr i sin blogg.

Puss.
/Agurt.

Bara för att jag är coolare än mina braller.

Åhå. Jag känner mig just nu helt igenom totalt lyckad. För det första; jag kom upp klockan 05:20 då väckarklockan ringde, mötte Lisa utanför mitt hus och sen så sprang vi till klockan 06:00. Då gick jag och la mig och läste Harry Potter. För det andra; Jag gick upp igen klockan 06:30, duschade, blötte håret (håret hade liksom lagt sig som en hjälm runt mitt huvud och det lockar sig när det är blött) och kom på att jag hade glömt min fotograferingslapp hemma hos pappa. Ringde pappa medans jag åt frukost. Lyckades övertala honom om att han ska komma och hämta mig och skjutsa mig och lappen till skolan. För det tredje; Jag är klar med allt, till och med sminkningen och packningen av väskan och nu sitter jag här (med hår som är torrt!) och har ytterligare 6 minuter på mig tills pappa kommer att tuta utanför. Jag är verkligen så otroligt megaball, om jag får säga det själv. Kanske blir det här första gången då jag kan bli bra på ett skolfoto. Kanske.

/Agurt!

Ett skolfoto att minnas.

Hallå. Jag har varit i kista med Elin ikväll och kollat på Shrek den tredje och klippt mig. Elin klippte sig också. Shrek ägde allt, kan jag tala om för er. Vi klippte oss på ett ställe nånstans där inne som jag glömt namnet på. Jag är ganska nöjd, förutom att hon körde in en hårig borste i mitt öga utan att märka det och så stod hon bortvänd mot sin pojkvän som stod bakom medans hon klippte. Dessutom sa hon att jag inte passade i snebena ("du ärr jättefinn i mittbenna. Inte snebenna. Inte snebenna.") Men till slut gjorde hon en snebena på mig i alla fall (eller ja, tog tillbaka till den som var innan). Jag kollade ner och tänkte på nåt typ (tänka sig vad ballt) och sen när jag tittade upp så hade hon plattat hela mitt hår! Visst, det blev helt okej, men ändå. Elin blev heller inte så nöjd. Hon tyckte att hennes hår var för fluffigt. xD Jag kan ha så kul att jag lägger in en bild från min mobil på min nya frisyr. Inte för att man ser särskilt bra men i alla fall.
Imorn är det skollfoto och jag har absolut inte nån idé om vad jag ska ha på mig. Allt är typ smutsigt. Men det kan antagligen inte bli värre än i fyran när jag kom på tio minuter innan bussen skulle gå att det var skolfotografering och satte på mig en grå tröjja med ett mönster som skulle föreställa ormskinn och som gick enda upp i halsen. Dessutom har jag och Lisa bestämt att hon ska komma till mig klockan halv sex imorn (halv sex på morgonen!) och då ska vi ut och springa för hon hade tydligen hört att det skulle vara bäst att springa innan frukost, så jag kommer inte bara ha en helt muppad frisselyr, inga kläder att ha på mig (förutom den grå ormskinnströjan som ligger slängd i den 100 år gamla byrån i hallen om jag inte minns fel) utan jag kommer också vara helt röd i ansiktet. Åter igen ett skolfoto jag inte tänker köpa och bara hoppas att ingen ser mig i skolkatalogen och vänta på nästa skolfotografering och hoppas att nästa gång, ja nästa gång - då ska jag se normal ut på skolfotot.
 
Ursäkta den helt muppade minen. 

/Agurt.          


Låt mig presenteraa...

Jag heter Sara Karlsson och kommer från Göteborg. Jag är 51 år gammal och jag jobbar som ritningsmakare och mina intressen är att städa och springa tills jag håller på att dö. Jag har 2 barn. Jag har vitt hår och mörkblåa ögon. Jag älskar att lyssna på folk som sjunger jättefalskt och mitt favoritband är de som gjort My toyota is fantastic.

Gör såhär:
Som ditt förnamn sätter du ditt mellannamn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne.
Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av din mamma.
Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen är sånt du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som percingar (örhängen räknas).
Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna.
Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla medans favoritartisten/bandet är den vars låt du senast lyssnade på.

Jag är känsloförvirrad.

Jag är glad. Så himla superglad. Glad för att jag dricker en kopp av mitt favoritte. Glad för att kladdkakan jag precis tryckte i mig var så himla god. Glad för att jag älskar att spela fotboll och ska spela match imorn. Glad för att jag och Elin ska gå och se på bio efter matchen imorn och så jag är väldigt extremt glad för att Emma är på väg hit och vi ska vara här ikväll och laga jättegod mat och ha det superskojj. Allt äger just nu faktiskt. Dessutom är det lördag. Lördagar äger alltid.

Den här låten hörde jag imorse. Den är sorlig.

/Agnes.

RSS 2.0