Händelselös dag.

Idag har inget speciellt hänt. Har varit hemma och slappat, läst lite och så. Jag har pratat med Emulen i telefon i 45 minuter. Nu är hon hemma igen. Det är skojj. Och så har jag kollat i H&M-katalogen ett antal gånger. Det är också skojj. Allt jag vill ha kostar sammanlagt 2864,50. Jag antar att jag måste ta bort en del från min vill-ha-lista. Egentligen borde jag nog inte beställa något alls eftersom jag alltid skickar tillbaka typ hälften, som inte passar. Men jag villhavillhavillha. Det är så mycket bekvämare att beställa från katalog. Man ligger i sin säng och fyller i en lista och sen så några veckor senare så dimper en påse ner i brevlådan med alla kläderna! Det är ballt. Fast jag ska nog inte beställa något i alla fall. Eller kanske något litet.. (a)

Nu ska jag äta middag och sen ska jag åka på fotbollsträning.

PUSS.
/Agurt.

Förresten har Carro skaffat blogg nu också. ^^ Spana in den vettja. www.caria.blogg.se

Skansen

Nu sitter jag här, har överfört alla bilerna till datorn och spelar tetris. Faktiskt är det så att varje gång jag går in på datorn spelar jag tetris. Jag tror bestämt att jag blivit beroende. Fast jag är faktiskt ganska bra. (a) Undrar om det finns ett världsmästerskap i tetris. Jag skulle äga alla.
Jag blir alltid lite besviken när jag överfört bilderna till datorn. På kameradisplayen ser bilderna alltid mycket finare och bättre ut än vad de gör när de kommer in på datorn. Det är skummt. Mycket skummt. Just därför tänker jag inte lägga upp några bilder på dom där båtarna som jag sa (inte för att någon skulle misströsta, men i alla fall. Gaha.). Dom vart liksom inte fina.
Idag har jag varit på Skansen med min kusin, min pappa och min farfar. Det var inte det roligaste jag gjort direkt men det var rätt så mysigt. Vi åt glass och kollade på djuren och förutom att jag blev biten av en get i fingret så att det började att blöda (min inställning när geten började suga på mitt finger var "den är ju så liten, den kan inte ha så vassa tänder" men det hade den!) så är ju Skansen rätt skojj. Hrm. Min kusin är söt. Hon gick runt hela tiden och sa "Agnes, kan du ge mig en sån där god jordgubbe, du vet?" fast jag varje gång svarade "Ja det kan jag, men det är ingen jordgubbe det är en bränd mandel ". Hon äger.

image1
Anoukis är söt i mina brillor. xD
image2
Nouckis. <3

/Agurt

Jag ber till alla solgudar.

Emulen är på Scicilien. Hon har sol. Det är fräckt. Jag är i Sverige. Jag har regn. Det är också fräckt. Fräckt på ett negativt sett. Fram tills idag gillade jag regn men icke längre. Regn suger. Helt klart. Tanken på att jag måste gå tillbaka till pappa snart, i regnet, ger mig ogillande rysningar. Faktiskt.

/Agurt.

5 anledningar till att det är bra att promenixa i regn.

1. Man slipper tänka på hur man ser ut - det är ändå ingen annan än en själv som är utomhus.
2. Man slipper vänta tills det nytvättade håret har torkat - det blir ju ändå blött på en gång.
3. Man kan gå och sjunga högt utan att någon vänder sig om eller tittar mystiskt på en - som sagt, det är ingen annan ute.
4. Eftersom det regnar går man lite snabbare än vad man hade gjort om det inte hade regnat eftersom man vill komma fram så fort som möjligt vilket leder till ökad fettförbränning. 
5. Om man koncentrerar sig riktigt ordentligt och intalar sig själv att  "det regnar visst inte, det är 30 grader och skinande sol" så kan det vara riktigt mysigt att gå ute i regnet.

Ja, jag kommer inte på en enda negativ sak med regnpromenader, förutom att man fryser så att skakar och om man halkar med sina neongröna flipflops på en bro där det har bildats värsta mycket vatten så får man en stor blöt fläck i rumpan så att det ser precis ut som om man har kissat på sig - vilket sen leder till att elaka lastbilsförare visslar och skrattar hånfullt åt en. 

Ja, det helt enkelt äger att gå från pappa hem till mamma i spöregn och med ett paraply som hela tiden vill blåsa iväg. 

/Agurt! 

Båt-torsdag.

Igår tvingade pappa upp mig klockan åtta för att vi skulle åka in till stan och kolla på båtar. Jag blev ju inte sådär jätteglad direkt. Hrm. Men hur som helst så åkte vi och när vi kom fram så var det skojj. Skojj att titta på båtar? No way, kanske du tänker nu va men skojj var precis vad det var. Det kom ett jätteballt skepp (hrm.. båtord är inte min specialitet men jag tror att det heter så. Skepp, ja, det låter bra. ) som kom från Mexico och sen så när det kom lite närmare så såg vi att det var något konstigt på dom där långa plankorna som man har seglena på (ribb? Robb? Robban? Haha, antagligen inte.. Men, hm, ribban? Nej, det är fotboll.. Men ni fattar vad jag menar?). Det såg ut som några helskumma statyer eller nåt och sen när det hade kommit ännu närmare så insåg vi att det var människor. Alltså, människor. Och dom stod på ribb-robban! Alltså snacka om höjdskräck!! Jag lägger in bilder sen, när jag har hittar kamera-sladden och fört in bilderna på datoren, så fattar ni vad jag menar. Jag fick höjdskäck av att bara stå nedanför och kolla på.. Pluff. Fast dom hade säkerhetslinor så det var lite fusk.. Men vänta, nu tror jag att jag kom på det. Rigg? Heter det inte så? Eller Riggen eller nåt? Gaha.

/Agurt!

Vi hade tråkigt i bilen på väg hem

Släpp lös mig

Jag är vildigheten inlåst i en bur
Jag är en växande kraft som du håller på plats
Jag är ett träd som försöker nå solen
Snälla håll mig inte nere
Snälla håll mig inte nere

Jag är en rullande våg utan rörelse
Ett glas med vatten längtande efter havet
Jag är en asfaltsblomma som försöker göra mig loss men du fortsätter stoppa mig
Släpp lös mig
Släpp lös mig

Jag är regnet som kommer ner över dig
Som du skyddade dig mot med ett tak
Jag är en eld som brinner desperat men du kontrollerar mig
Släpp lös mig
Släpp lös mig

Den är ju inte riktigt lika bra på svenska. Gaha!

/Agurt

Han erkänner till och med själv att han är från stenåldern.

Eftersom jag har tagit mig tiden att skapa en ny blogg kan jag lika bra passa på att skriva ett inlägg också.. Bara för att jag inte har något annat att göra.. (Det är inte det minsta därför att jag har lust, nejnej.)

Idag när jag vi satt och åt middag hade jag och pappa en konversation om allergier..

Pappa: När jag var liten fanns det nästan inga allergier.
Jag: Nehe. Okej.
Pappa: Fast i och för sig, tänk för två trehundra år sen, om ett barn dog tänkte man ju kanske inte "åh, det var en hasselnöt".
Jag: När du var liten? 300 år sen?
Pappa (tittar oförstående på mig och säger sen gravallvarligt): Jaa?

Sen fortsatte han att snacka om laktos och glutenallergiker.. Han verkade inte förstå att han gjorde mig något förvirrad. Visst att han kan verka lite gammalmodig, men 300 år? x)

/Agurt.

Jag liksom ångrade mig.

Jag tog bort min förra blogg för två dagar sen. Tänkte att nu ska jag sluta blogga men sen så idag så ångrade jag mig. Därför har jag nu skapat mig en ny blogg och här är den.. Ballt eller vad? Inte det minsta. Men i alla fall.

Häjhåpp
/Agurt


RSS 2.0