Lindalej

Igår var det en typ 80-åring som visslade efter Linda på centralen.  Stadell lovade att han skulle fixa hans nummer åt henne. Det var så sjukt kul att jag bara var tvungen att skriva det här...
PUSSHEJ


Staden

Idag ska jag och min käre far åka och titta på en lägenhet i stan som han kanske vill ha. Vi har varit och tittat på den en gång tidigare och den är rätt fin. Den ligger på Söder och ligger precis vid vattnet. Det vore ballt att bo där,speciellt eftersom jag skulle få åka den blå bussen som det står Sofia på. Jag tror att det är nummer 2. Det vore mysigt. Haha.

Det tråkiga om vi flyttar dit är i sånna fall att det bara är en tvåa, och jag skulle få en garderob att bo i. Haha, vad hemskt det där lät. Nej, men det är en ganska stor garderob. Så stor att jag skulle få plats med en säng och ett nattygsbord, typ. Kanske inte jättekul, men det funkar väl.

Nästa vecka ville de hade svar om vi skulle ha den eller inte så nästa vecka vet jag. Jag hoppas ganska mycket på att vi ska ha den, även fast jag kommer att sakna vårat hus sjukt mycket.

Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska vi tydligen åka.
PUSSHEJ

Madame Göransson


image280

Idag har jag och Helena varit Madame Göransson. Det blev rätt flummigt, haha.
Det ägde att vara tillbaka i skolan. Faktiskt. I och för sig hade vi inga lektioner idag så jag antar att det inte kommer bli lika kul imorn... Vi var på Statsmuséet till lunch och sen åkte vi tillbaka till skolan. Efter lunch skulle vi bara ha en lektion till, men vår no-lärare var sjuk så vi fick håltimme. Då åkte jag och Linda till Stinsen och jag köpte ett par blommiga ballerinaskor till mig själv och en morsdag-present till mor min. Jag och Linda räknade ut att jag har köpt dricka för 78 kronor och Linda för 83. Bara idag... Det var rätt mycket, tyckte vi.
Ikväll så ska jag och Linda kanske åka och titta på en musikal någonstans. Rubecksskolan tror jag att det var... Det blir kul.

Pusshej

Funny

Min hals är död. Min näsa är död (och jätteröd). Och nu har jag ont i magen också. Det suger att vara sjuk. Fast jag kan inte låta bli att vara glad för om en halvtimme börjar LOST. Det är mysigt.

Jag fick veta en lite rolig grej av Kajsa för ett tag sen. Jag klagade i måndags till min svenskalärare och sa att vi alltid fick så tråkiga uppgifter (kanske inte det bästa att säga när det är typ en vecka kvar innan de sätter betygen, haha) och frågade om inte vi kunde göra någon uppgift som liknade de vi gjorde förra terminen. Den ena var att man skulle skriva en text ur ett djurs perspektiv och den andra var att man utförligt skulle beskriva ett Singoallakex. I alla fall så sa hon att det inte var någon dum idé och sa typ "ja, jag vet! Man skulle kunna skriva en text ur ett småkryps perspektiv... En fästing eller en broms eller nåt." Och jag sa typ "ja, varför inte?" för det lät ju inte sådär jättetråkigt. (A) Och sen gick jag hem och blev sjuk.
Idag hade tydligen vår lärare berättat för klassen vad vi skulle göra och hade sagt att det var min idé. Enligt Kajsa blev alla sjukt arga på mig. Hahaha! Nu vet jag inte om jag vågar gå till skolan imorn, även om jag blir frisk. Haha! Det är visst bara jag som gillar svenska på det där stället...

Och så en till bild från Åland...

image279
Pusshej

Förkyld

Jag är fortfarande hemma och är så jäkla förkyld att det inte är sant. Jag har jätteont i halsen och har snytit mig en miljon gånger idag. (Bara så att ni vet)
Det är därför jag är så duktig på att blogga just nu. Jag väntar på att tortellinisarna (en tortellini, flera...tortellinisar?) ska koka klart.
Fast jag har visst inget kul att skriva om. Jag kan ladda upp en liten bild istället, som jag tog på Åland för några veckor sen. Jag gillar den rätt mycket faktiskt.

image278

Jag kanske förlåter dig på torsdag

Jag har inte skrivit på nästan en månad nu och jag hade inte planerat att göra det heller men eftersom jag är sjuk idag så hade jag inget bättre för mig än att gå in på datorn. Och när jag tog mig en titt i Louvisas bilddagbok blev jag inte direkt glad. Louvisa är en ko. Hon lägger alltid ut dom allra fulaste bilderna hon kan hitta på mig (jag vet vad du säger Louvisa men du är ändå elakelakelak). Så därför känner jag att den här bilden bara måste synas i det här inlägget. Hoppas att du gillar den riktigt mycket, Louvisa. (A)

Sådär, nu känns det genast mycket bättre. (A) Puss och kram

UPDATE: Nu är bilden borta. Visst är jag snäll, Luvvs? (A)

RSS 2.0