Jag kanske förlåter dig på torsdag

Jag har inte skrivit på nästan en månad nu och jag hade inte planerat att göra det heller men eftersom jag är sjuk idag så hade jag inget bättre för mig än att gå in på datorn. Och när jag tog mig en titt i Louvisas bilddagbok blev jag inte direkt glad. Louvisa är en ko. Hon lägger alltid ut dom allra fulaste bilderna hon kan hitta på mig (jag vet vad du säger Louvisa men du är ändå elakelakelak). Så därför känner jag att den här bilden bara måste synas i det här inlägget. Hoppas att du gillar den riktigt mycket, Louvisa. (A)

Sådär, nu känns det genast mycket bättre. (A) Puss och kram

UPDATE: Nu är bilden borta. Visst är jag snäll, Luvvs? (A)

Kommentarer
Postat av: Emma

Agnes! Du skriver! Hurra! Nästa gång jag ser dig ska du få en extrastor kram bara för att du är så duktig och skriver i din fina lilla blogg ;) Krya på dig, puss och kram, all kärlek i hela världen!

2008-05-20 @ 16:36:51
URL: http://emzh.blogg.se
Postat av: LUVVS

TASKMÖRT! asså Agnes säg bara att jag ska ta bort den så gör jag det, och jag frågade dig innan jööe, kommer du inte ihåg det va? (; jag kommer inte ihåg att du har frågat mig om den bilden??

2008-05-21 @ 16:22:38
URL: http://gummiisula.blogg.se/
Postat av: LUVVS

föresten! om inte du tar bort den bilden så anmäler jag dig (a) jag är osminkad och har dubbelhaka XD jag hade kunnat bjuda på bilden om jag inte såg ut som en drogad.. drogare! (XD)

2008-05-21 @ 16:24:04
URL: http://gummiisula.blogg.se/
Postat av: LUVVS

svar: nej vi är inte kvitt. Asså agnes seriöst, jag frågade faktiskt! du skrattade och sa okej. jag har tagit bort bilder när du vill att jag skulle göra det! alltid! så ta bort! jag har låtit bilder vara kvar ute på internet på mig, skiithemska bilder men seriöst ta bort just denna.

2008-05-21 @ 20:16:06
URL: http://gummiisula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0